Измиване на прозорци, фасади и витрини

Във всички големи корпорации измиването на прозорците и фасадите на зданията, разположени на голяма височина, се поръчват на изключително професионални почистващи компании, в които дадената работа се извършва от промишлени алпинисти. В България тази услуга навлезе относително наскоро, но вече стремително се развива и термина «клининг» става все по-популярен. Чистите прозорци и фасади ще придадат на вашето здание представителен вид.

Измиването на фасадите в София е много популярна услуга. Като цяло, професионалното измиване на витрини по качество многократно превъзхожда това, на най-старателното офисно почистване със стандартните арсенали. Измиването на прозорци на височина е свързана с реални рискове. Професионалното измиване на фасадите изисква умението на специален опит и оборудване за работа на височина. Това умение се нарича професионален алпинизъм. Почистващите компании, в набора от услуги, които предоставят е измиването на прозорци с алпинисти, като самостоятелно се грижат за безопасността на своите сътрудници и носят за това нужната отговорност. Затова е необходимо да доверите поддръжката на фасадата на вашето здание на професионалисти, защото те отлично ще се справят с прозорците разположени на височина, освен това, това е икономически изгодно, надеждно и удобно. Затова доверете измиването на фасадата само на специалисти.

Измиването на остъклените балкони, лоджии и пластмасови навеси също може да доверите на професионалисти, а те ще изпълнят поставената задача бързо, качествено и евтино. Стойността се определя индивидуално, след оглед на обема на поръчката и нейната сложност (т.е. от това, колко нависоко и труднодостъпно са разположени обектите). При това положение работата на тези специалисти се свежда до високото качество и дългосрочния резултат. Това касае и частните лица, затова измиването на прозорците в много домове е популярно.

Всяка клинингова компания ще ви предостави качествено, професионално и акуратно изпълнение на всеки вид почистване. Техния професионализъм и висококачествено изпълнение на поставените задачи ще позволи ефективно да се решат даже най-сложните задачи. Определено, използването на професионалисти със специална техника и препарати ще ви позволят да икономисате време и пари, а накрая ще получите и превъзходен резултат.

Scroll to Top