Най-добрите начини за създаване на допълнително място за съхранение в колата

Ако планувате къмпинг почивка това лято или пътуване, откриването на достатъчно място в колата, за да съхранявате всичките си неща, докато сте в движение може да бъде малко трудно.

Постоянно се налага да се организира и пренареждат багаж, чанти и аксесоари. В багажника е трудно да се поберат всички неща. Ако мислите, че изчерпването на пространството в автомобила ви може да развали плануваната почивка, то вижте няколко идеи, как да си доставите малко повече пространство:

Купете си ремарке

Ако планувате дълго пътуване с цялото семейство, то навярно ще се нуждаете от допълнително ремарке. Такова се закачва на теглича разполага с достатъчно място, че да събере всичко необходимо. Планувайте и място за бебешката количка. Струва си да се инвестира в ремарке. Можете да се поберете изненадващо количество на нещата в една сравнително малка ремарке и не е нужно да се притеснявате за компромисът с комфорта на пътниците. Ако имате спортна екипировка или къмпинг, може да бъде опасност по време на пътуването да държите при вас в купето, ето защо ремарке осигурява най-добрият начин да запазите вашите дрехи и други предмети, отделно.

Купете Авто-барчета

Ако мислите, че покупката на ремарке изглежда малко драстична, или не искате да теглите половината си дом през магистралата, кутия за покрив или миним автобарчета ще ви е от полза за различните вещи, предмети, храна и напитки.

Много модели подлакътници тип барче в различни цветове ще ви спестят допълнително пространство, за действително важните неща. В колата може да си осигурите достатъчно пространство за съхранение на някои тромави елементите, от които се нуждае вашето пътуване.

Организиране на всичко ще ви осигури повече време за самото пътуване и една фантастична ваканция, придружена от комфорт. Ето, защо е важно да не подценявате тези моменти преди тръгване на дълъг път.

Scroll to Top