Дрехи в розово – нов акцент и предложение за гардероба

дамска модаПазарът за дрехи онлайн, отново ни изненадва с многообразна гама облекла. В старта на топлото време и преди самото лято розовият цвят отново се завръща на модната сцена.

Тези дрехи в топли, момичешки нюанси ни карат да бъдем по-позитивни, красиви и свежи. Елегантно, щедро или с нотка на леко намигване, рокли и блузи в бонбонен цвят завладяват всеки. Те неминуемо ще накарат и вас да се усмихнете и с мотив да прегледате какво има за вас.

Вместо да слагате розови очила, предлагаме ви да надникнете зад кулисите и да снабдите гардероба си в предстоящото лято с поне една дреха – блуза, туника или ДАМСКА РОКЛЯ ШИФОН,  в този сладникав цвят.

Хубавата новина е, че облекла в розов цвят това лято се избират лесно, защото са модерни всичките тоналности. От най-светлата, до най-тъмната дреха, само въпрос на личен избор е как да я съчетаете.

Съществуват и нови нюанси, с които всяка дама може да е в топ десетката по мода. Такива са например сладоледено розово, който е интересен и се смесва с бебешко розово. Има и млечни розови цветове в дрехите, които са като микс от сладост.

Друг актуален цвят е кораловият. Тук обаче условието е да не е сред тъмната гама, а най-светлите, бляскави и запомнящи се нюанси.

Плодово розовите дрехи са не само апетитни, като плод, но и много подходящи, както за тъмнокоски, така и за русокоски.

Класика и много елегантност обещава ръждивият цвят на розово. Той е подходящ за официални тоалети.

За финал на всички, които вече са на пътя да поръчат дреха в този свят, нека не пропускаме млечните розови цветове. Хубавото за тях е, че лесно се комбинират с бяло, кайсия, диня, лилия и др.

Вече имате пълната гама на розови дамски тоалети, актуални през лятото. Време е да се насочите и към стила на облекла.

Запомнете, че по-дискретни и светли тонове подхождат на елегантни рокли, които подчертават предимствата на тялото. Тъмните цветове са подходящи за мини рокли и поли с блясък, които подхождат за дискотечния стил и изкуство.

Scroll to Top