5 странни модни тенденции от цял свят

световна мода
световна мода

Модата е странна и ето доказателството за това:

Избирайки ботуши за лятната мода в селски стил идващ от Мексико ще сте на пътя на мейнстрийм модата. Те представляват предмет на състезания в Мексико, а сега намериха начин да завладеят и някои общности в САЩ. Дори наскоро са били забелязани по модните писти в Париж.

Татуировки – идващи от Канада те стават все по-атрактивни за лятото. Ако си мислите, че цветните контактни лещи са екстремни и това боядисване на очи става все по-актуално във всевъзможни цветове. Тази процедура първоначално беше предвидена за хора с неравномерно маркирани очни тъкани, за да подобри тяхната визия. Въпреки това, модата наложи нова тенденция на видове, а именно очни лещи за хора, които искат цветът на очите им да си отива с техните дрехи. Ето, защо сега може всеки ден д имате не само нов цвят дреха, но и очи – черни, сини и зелени. Рокля ЛУИЗА може да предложи интересни съчетания от цветове.

Китай стана популярна от социалните медии и уличната мода. В Китай са създадени първите бобови кълнове за фиби за коса. Тези пластмасови клончета зеленина са продавани от улични търговци, които носят антени стил в косите. Сега те са носени не само от деца, но и от жени по целия свят.

Лолита, Япония – това е модна субкултура популярна в Япония. При нея момичетата се обличат във викторианско облекло като носят корсети, поли дълги до земята, блузи, високи до коленете чорапи, дълги и къси рокли. Има видове Лолита стил Готик, което е комбинация от готически и Лолита мода; Сладка Лолита – повлияна от викторианско облекло; Класическа Лолита – вдъхновена от викториански стил и Старото училище Лолита, с версия на всеки под-стил на Лолита модата.

Хитлер стил, Тайланд Банкок – това е нов нестандартен стил в модата и той съвсем не означава нещо в политическия смисъл на думата. Дрехи хитлерови версии предлагат най-различни неща от тениски и блузи, до всякакви аксесоари. Те са и най-продавани в града.

Scroll to Top