Топ нещата, които ще ви помогнат да се отпуснете по време на полет

Дори да не ви е за първи път да летите, навярно и вие като много хора страдате от предубеждения, таите своите страхове и опасения или просто се изнервяте, без да знаете каква е реалната парична. За да бъде полета ви на самолет по-приятен, вижте за най евтините самолетни билети и не разчитайте само на вежливото обслужване от страна на стюардесата. Научете за топ нещата, които ще ви помогнат да се отпуснете по време на полет:

  • Кърпички

Не са се смущавайте от това, но самолетите са покрити с микроби и е лесно да се хване настинка от такива обществени места. Добре е винаги да имате на разположение кърпички за дезинфекция на седалка и пространството, което ще се пада на вас в самолета. С кърпички не само ще може да премахвате разлято от течности, когато сте хапвали нещо, но и ще си спестите достатъчно свободно място в чантата.

  • Маска за очи

Маските за очи спомагат за създаването на по-спокойна среда за сън. Те също са добро средство за защита. С тях можем да се почувстваме отпочинали. Хвърлете един поглед назад и се уверете, че имате една двойка от тях в ръчния багаж.

  • Възглавница за пътуване

Друг начин да се повиши нивото на комфорта на самолети е с помощта на възглавница за пътуване. Така ще предотвратите евентуално схващане на врата и болки в гръбнака и кръста.

  • Резервно захранване

Дори ако таксуват всички ваши устройства преди полета, дори да изключите, то най-вероятно ще има слаба батерия до края на пътуването. Повечето големи самолети вече имат електрически контакти на места, но това никога не е гаранция. Затова предвидете си компактен размер преносимо зарядно, което не заема много място и дава бързо, пълно зареждане на телефона. Така ще сте уверени, че имате живот в батерията, когато стъпите на земята.

Ако не може да поместите лаптоп в ръчния багаж, то таблета е по-добрия избор. Вземете него с вас на самолета. За целта изберете тънка раница, която може да се побере под седалката. Вижте какъв набор от възможности се предлага още преди да тръгнете на път.

Scroll to Top