Кои са най-добрите техники в леглото

Знаете ли, че е важно да се знае в каква посока да поставите главата за по-добро качество на съня. Някой ще каже: „Да, разбира се!“ Трябва да сте сигурни, че позицията и ориентация е правилна. И от избора на подходяща възглавница и матраци за леглото, та чак до най-добрите техники в леглото.

Някой скептично може да повдигне раменете си и, евентуално, да размаха пръст. Нека да видим дали има в това някакъв смисъл.

Какво казват учените?

Препоръка за йоги – спете с главата на север, за да съответства на електромагнитното поле на човека и земята. Специалистите по йога съветват да се спи с главата на изток, за да получите енергия от изгряващото слънце. Повечето хора избират начинът и най-доброто място като залагат на проба-грешка. Ако е удобно и комфортно легло, докато спите – не бързайте да промените нещо. Може би това място е добро за вас.

Фън Шуй

Учения на Фън Шуй предлагат да се поставят таблата в непосредствена близост до стената, като това осигурява защита. Ако се изчисли броят на Гуа, можете да инсталирате най-правилната посока за всеки човек поотделно. За да направите това, добавете последните две цифри, които завършват с годината на раждане, до точката, докато стигнем една цифра.

Ако сте жена, след добавете към получения номер 5, ако сте мъж – извадете 10 от числото. В резултат получаваме една фигура, която ще посочи към коя категория принадлежите. Номерата 1, 3, 4, 9, казват, че сте категория лице, което спи на изток. Ако получите номера 2, 5, 6, 7, 8 – вие сте човек, който обирача да спи на запад. Да обобщим:

Източните категории трябва да спят на север, изток, югоизток, юг;

Западните категории са най-благоприятно разположени на югозапад, запад, северозапад, север-изток.

Пространството играе важна роля в живота ни. Вижте някои подобрения в дома. Ако се чувствате дискомфорто, опитайте се да слушате нашите съвети, които ще ви помогнат да направите по-добра съня.

За да научите как да се подобри съня и съня, прочетете повече за това как да смените матрака с нов.

Scroll to Top