4 топ въпроса около избора на трактор

Независимо дали имате малко ранчо или огромни земи, за които сами трябва да се грижите, то необходимостта от трактор може да е еднакво голяма. Именно тогава се появяват и въпроси около избора на този тип машини. За да изберете най-практичен отговор за вашите нужди ето  няколко топ съвета, които да са ви от полза:

Какъв вид трева ще има главно в имота ви – дали тя ще подлежи на рязане или косене?

Ако имате намерение за косене то добре поддържаната морава, 1, 2, или 3 см. ще най-добре за тази работа. Все пак, ако искате да ползвате вашия трактор до райони с по-висока трева, по-трудно е да изрязва трева, то най-вероятно ще искате да разгледате друг по-голям вариант на трактори. Ако не сте сигурни или мислите, че ще има нужда от модел за двете, доба идея е пред процеса на закупуване да се допитате до специалисти. От тях може да научите и много повече за части за трактори.

Колко голям трактор ви е необходим?

Всичко това зависи от дка и работа в ръка. За пореден път, изборът е ваш.

Какви са вашите изисквания за балиране?

С оглед на това е важно да се мисли за вида на бали (дали те да бъдат с кръгла или квадратна форма), както и размерите на тези бали. Всичко това се свежда до отговорностите в балиране.

Възможно ли е да търсите да се съхранявате на трактора в гараж

След като работният ден е приключил, може да искате да се сложите машината си в гараж. Това е важен фактор, тъй като някои от по-големите модели малки трактори не могат да се поберат в традиционен размер гараж. Консултирайте се за най-добрите начини да се съхранява по-големите модели трактори, които не могат да се поберат в гаражи.

Scroll to Top