Дизайнерски съвети за съчетания на рокли

Въпреки очевидната си простота, за да реши проблема, с какво да носи рокля на точки, всяка дама трябва да е насяно с някои дизайнерски съвети.

Преди да купува поредния модел рокля, тя трябва да актуализира напълно съществуващите в гардероба аксесоари и обувки. Оказва се, че този печат е лоялен към „следващата врата“: раирани неща, елегантна рокля в райе Radek’s Collection.

За да бъде проектиран добре стилът на обличане, като цяло, дамите могат да съчетаят стил, допълнителни елементи, аксесоари. И докато една рокля в цвят бели или червени, зелено, синьо и розово класическо черно може лесно да се съчетава с почти всичко, то един модел рокля може да се комбинира и с пъстър шал, няколко бели бижута и чанти в зелено, червено или дори жълт цвят;

Окончателният избор на аксесоари, зависи изцяло от размера. Ако те са големи, гривните трябва да бъдат с впечатляваща форма, тънка каишка или елегантна огърлица; Не се изкушавайте да използвате бижута, шалове или шапки, тъй като рокля на точки, ретро е автономен и оживен стил на облекло, имат своето присъствие, декориране и специфики.

Стилен и модерен акцент се получава и чрез комбиниране няколко светли зони. Така че можете да получите интересна и актуална във всяка ситуация рокля. Не се страхувайте да използвате червено, жълто, синьо и дори зелено за по-тънка талия, умело съчетан с черно-бели „точки“. От време на време можете да прикачвате голям светъл цвят.

Обувките трябва да са възможно най-прости, без гарнитура, със затворени пръсти, петата, без или с минимално такова; От декорациите се препоръчват закачливи панделки, които да се съчетават с ленти за глава.

Избягвайте блестяща бижута или златни бижута, както и декорация с мъниста или компоненти на геометрични фигури;

Чантата трябва да бъде избрана много внимателно и да се отнася с цвят и размер на останалата част от аксесоарите.

Стилът на точки е шик. Прост и стегнат на пръв поглед, той призовава цялостно и внимателно отношение. В противен случай ще ви превърне в икона на стила и жена на миналия век. Съобразете тези топ съвети на концепциите за „мода“ и „стил“ и ще имате всичко.

Scroll to Top