Рециклиране на стари книги с фирма по изхвърляне

рециклиране и изхвърлянеПовечето от нас имат редица книги в домове, по складови помещения като тавани мазета.

Ако смятате да изхвърлите всичко старо и не подобно сега е момента да научите как да стане това. Направете преглед на всичко в дома с едно почистване на апартаменти.

Има много начини, по които може да рециклирате своите книги или методи, чрез които могат да се възползват и други от тях. Може да направите малко повече място по старите рафтовете, като съвестно съберете всичко излишно и подготвите в кашони. След това може да подарите, да раздадете или да дарите.

Най-видното място да дари книгите е в местен благотворителен магазин. Все пак, ако имате много приятели, попитайте и тях.

Книги, които са в много добро състояние, могат да бъдат приети от местната библиотека, или да се включат в събирането на елементи в склад за продажба – тогава те ще се съберат пари за библиотеката, за да си купите нови елементи. Най-добре е да проверите и за организации за дарения, преди да натоварите цял вагон с книги. Между другото, някои библиотеки са заинтересовани от стари списания също.

Прочетете една велика книга и споделете? Има стотици начини да организирате и сами разпродажба или да разчистите старата библиотека в дома.

Търсите нещо малко по-малко алтруистично? Можете да продавате книгите си безплатно.

Друго място, което можете да предадете стари книги е с фирма по изхвърляне на стари неща.

Scroll to Top