В средата на бъркотия? Съвети за де-задръстване на мазе

почистване на мазеСутеренът е важна част от нашите домове, но често до такава степен сме свикнали с него, че често оставаме непокътнати и пренебрегвани тези зони. Понякога точно по тези места зарязваме счупени неща, остарелите уреди, използвани електрически компоненти и други неща. Тогава мазето просто „плаче“ за почистване, докато ние продължаваме да живеем в останалата част от къщата.

Осезаемо осъзнаваме, в какво сме превърнали мазетата си, всъщност едва, когато трябва да открием нещо, а мисията е неизпълнима.

Да почистим всичко навреме понякога е непосилно. Тази задача има тенденция да изяде една значителна част от нашия ден! Освен борбата с праха и мухъл. Това трябва да ви бъде намек: че е време да изчистите мазето и да го организирате! Потърсете фирма depo за почистване на мазета.

Това са стъпките да се случи всичко:

  1. На първо място, трябва да се реши кои неща трябва да се отстранят и кои елементи трябва да бъдат съхранени. Неизползваемите елементи могат или да бъдат изхвърлени или продадени. Можете да продаде използвани електрически уреди или остарели уреди за използвани части. Има и хора и фирми, които специализират върху възстановяването на стари неща, така че можете да ги предадете и такива да бъдат реконструирани или ремонтирани, за да изглеждат като нови. Ако имате стари неща, които са отвъд фазата за възстановяване, може само да потърсите фирма, която изхвърля стари части и уреди.
  2. Преди да съхранявате неща, уверете се, че напълно сте приключили с почистване на мазе . Не просто почистване на пода и праха. Проверете и за протичане на вода, която може да се просмуква в пода, стените и тавана.
  3. Когато сте сигурни, че мазето е добре хигиенизирано, инвестирайте в добри кутии за съхранение или организатори. Прахът и влагата в мазето могат да съсипят някои елементи, оставени на съхранение.
  4. Друга важна стъпка е да организирате нещата в зависимост от вашите нужди. Правейки това ще ви позволи да спести ценно време, когато имате нужда от нещо от вашия купчина. Не е точно начин да се организира електрически и други предмети в мазето, но е важно всичко да е подредено. Това е добър начин да се осигури лесен достъп за търсене, ако възникне нужда за откриване на някои неща. Много хора смятат, че е разумно да се организира елементите в мазето на базата честотата на тяхната нужда. Ако в момента сте обновили вашата кухня, например, се уверете, че вашата инструментите за зидария са поставени в достъпна зона за съхранение в мазето.

Ако имате много неща за извозване при изхвърляне наемете си камион за всичко.

Създайте във вашето мазе преобразяване и всичко, което е необходимо, за този начин!

Scroll to Top