Млада кожа – независимо от възрастта!

Млада кожа - независимо от възрасттаКрасивата кожа е източник на гордост за жената. Но това, че отлагате грижата за нея толкова дълго във време не е добра идея.

За кожата си трябва да се грижите ежедневно и внимателно, както и да не отложите „за по-късно“.

Кажете категорично не на бръчките. Не се нуждаете от тях, дори само за да си представите старостта. Вземете atache дневен крем против бръчки.

Отлично средство за грижа за деликатната женската кожа е козметиката, която произвежда необходимия набор от витамини и антиоксиданти.

Такива трябва да се грижат деликатно за всеки участък на лицето, а в конкретни области се ползват специални кремове – около очен крем или серум за очи.

Някои козметични продукти имат мощен ефект върху кожата, благодарение на комбинация отвита мини и масла. Тяхната роля е да подхранват и енергизират.

Други козметични продукти имат действие да хидратират. Те са най-подходящи за лятото и зимата, когато кожата на тялото и лицето е подложена на най-силно влияние от външната атмосфера.

Да вземем под внимание трите много познати витамини – А, В, С. С тях кожата е защитена, задържа влагата и лесно отлепва мъртви клетки. Чрез неутрализиране на свободните радикали първия витамин е в помощ при възстановяване на еластин и колагенови влакна.

Вторият витамин – B – насърчава хидратация на кожата, дарява свеж тон и изравнява и облекчава сухотата и лющенето.

Витаминът носи и трета защитна функция на епидермиса. Той допринася за производството на колаген и чрез увеличаване дебелината на дермиса.

Колко полезни са серумните

Серумът се създава със сложен набор от витамини, минерали, екстракти от билки и антиоксиданти. Тяхната комбинация помага да се ексфолират мъртвите клетки на кожата и да се изгладят фините линии. Тя също така поддържа еластичността на съединителната тъкан и не позволява пигментацията на кожата.

Витамин Е, например, използван е козметични продукти допринася за възстановяването на защитните функции на кожата и липиден слой. Благодарение на ненаситени мастни киселини и липидна бариера се поддържа в перфектно състояние с подходящата козметика.

Кремове срещу стареене – тяхната роля е да запазят кожата максимално дълго жизнена и млада. Тяхното дълбоко проникване позволява на активните съставки да действат в кожата и да защитят еластиновите влакна от вредните ефекти и фактори на околната среда.

Козметиката е един чудесен инструмент за жени, които искат да са млади и красиви, независимо от възрастта. В крайна сметка, красотата е концепцията за вечното.

Така че, защо да не си дарите, Дами, вечна младост с помощта на професионална козметика?!

Scroll to Top