Модерни обувки пролет-лято 2017

Модерни обувки пролет-лято 2017Знаете ли, че дамските обувки са не само утилитарен предмет, но също и един вид „красота оръжие“, която може да отреди незабавно място на жената сред мъжете?

Така наречените обувки с високи токчета се предлагат в изобилие от модели. Това лято дизайнерите отново залагат на модели украсени с кристали, каишки, пеперуди и други оригинални декорации. Основното нещо е да изберете онази красота, която в най-голяма степен ще допълва стилът ви.

Орнаменти за модни сандали

Дизайнерите предлагат сандалите това лято да са украсени в ярко и да съответстват на дрехите. С богата украса може да създадете повече зашеметяваща визия. Украсата може да е споходена от:

Кристали, дантела, прозрачни вложки, закопчалка тип синджир, разноцветна ресни, кожени каишки и пр.

В модерните летни сандали е позволена декорация и върху петите за по-голямо удобство. За пролетта и лятото се предлагат обувки с отворена петата за повече проветрения.

Висока платформа

Тези модели сандали останаха, малко назад в модата за тази година, макар и оригиналната им форма. Например, високата платформа не става за непрекъснато ползване. Някои модели използват два цилиндъра с различни диаметри, които също поддържат обувките. Повечето от тези нововъведения се отнасят при сандалите с отвор, както на пръстите, така и на петата.

Платформите в новия сезон залагат на оригинална яркост и цветови схеми.

Токчета при сандали 2017

Тези дамски обувки са различни – ниски и високи, съчетаващи контрастни цветове и геометрични фигури. Особено оригинални модели са тези със само няколко милиметра ток.

Купете си модерни сандали за топлия или горещ сезон 2017. Основното нещо, по което трябва да се водите в избора е да се чувствате действително Красива и във форма!

Scroll to Top