Уредите в дома, които все забравяме да почистим

След като сте почистили всичко, промихте кухнята, за съжаление все още има места, които забравяте да почистите. Ето списъка с уреди, които обикновено забравяме да почистите правилно и контакт с фирма за почистване на апартаменти:

Пералня

Обикновено хората мислят, че пералнята е чиста, защото сапунът и водата я почистват. Не забравяйте, че вътрешността на пералната машина трябва да се почисти, ако имате твърда вода. Експертите дори препоръчват да докато работи машината, в нея да се поставя добавка оцет, една четвърт чаша е достатъчна.

Ако имате модел, в който е поставен дозатор за омекотител за тъкани, трябва да го почиствате от време на време. Извадете контейнера и го почистете под течаща вода.

Кана за кафе

Разбира се, почистването ежедневно на остатъците утайка от кафе са задължителни, но никога не сме виждали дозиращото устройство за вода. Някои от кафеварките могат да се почистват в съдомиялна. За тези модели, които не могат да се мият автоматично. Ако искате да сте сигурни, че кафеварката не задържа натрупвания, използвайте оцет, за да почистите цялата система.

Извозване на отпадъците

Някои хора дори не си спомнят кога последно са почистили отпадъците за последен път. Дори не е трудно да се направи. Просто използвайте сода за хляб, която не само ще почисти изхвърлянето, но ще освежи значително и ще остави приятни миризми. Можете също така да поставите лимон или портокал кори, за да добавите по-приятна миризмата.

Scroll to Top