6 модни комбинации с оранжеви дрехи

Оранжев цвят в дрехите – той е може би най-смел избор, защото не се харесва от много хората, дори най-смелите дами невинаги са склонни да го включат в гардеробите си, страхувайки се да привлекат вниманието или да не би да изберат нещо погрешно. Предлагаме ви да посрещнете лятото с къси дънки: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/оранжева-рокля-с-плетеница-z-09 и тениска в оранжев цвят.

Комбинацията от оранжево и черно

Оранжевото става разкошно и контрастира с черен цвят. Трябва да се отбележи, че не е необходимо да се съчетаят с монотонна, най-добре е комбинация да изглежда като печат. Например, оранжев шал с геометрични мотиви, ще бъде съчетана прекрасно с рокля в черно или черно с оранжеви детайли, особено в есенния гардероб. Под оранжевата ризата може да се носи черен клин, панталон или отгоре жилетка в черно.

Комбинацията от оранжево-бели дрехи

Идеалният партньор за оранжевия цвят е бял. Комбинация от бяло-оранжево е цвят, който винаги изглежда изгоден и привлекателен. За да се подчертае вкуса, най-добре е да изберете комбинация от бяло, синьо и оранжево тонове. За топлите месеци на годината, можете да изберете цвят на морков за къса пола, която ще подчертае красотата на краката.

Комбинацията от оранжево със зелено

Зелен цвят дава уникална комбинация от не по-малко от. Тя може да бъде избрана като цвета на панталони, поли, рокли или като вложка в чантата. Перфектна комбинация за ежедневно носене панталони са тъмно зелено, бяло отгоре, оранжево или чанта каишка и тъмни обувки. http://lunohodi.eu/2017/09/15/син-цвят-в-дрехите-кой-отива-и-какво-се.

Комбинацията от оранжево със злато

Друг отличен цвят, който ще даде една невероятна комбинация е златист цвят. Най-добре е такива ярки цветове, за да се изберат за аксесоари, като например обувки, бижута, чанти и др. Нещата в златист цвят в съчетание с оранжево няма да изглежда твърде привлекателно.

Комбинацията от оранжево и сиво

Идеален за ежедневно носене или за комбинация от сиво и оранжево. За офиса може да вземете сива пола тип молив, сако и риза, светло оранжево тон. Много стилен и атрактивен външен вид е яке сиви тонове и оранжева рокля. http://chistamoneta.com/2017/09/18/портокаловият-цвят-с-какво-подхожда-и.

Комбинацията от оранжево с червено

Ще бъде интересно комбинация от червени и оранжеви цветове. Например, можете да изберете стилна рокля в червено и оранжево и да украсявате с мъниста или да вземете оригинален цвят поло в морковен цвят, черни панталони и обувки коралов цвят.

Scroll to Top