Как дрехите могат да ви направят по-слаби

Тайните на стила за размери и модели дрехи не познават граници. Нека за вас открием една част от тях:

дрехите

Мога ли да изглеждам по-слаба или по-висока, или да скрия някои недостатък на тялото? Много жени си задават подобни въпроси. Ако вашият размер е повече от средният? Какви дрехи да вземете, за да подчертаете достойнството на фигурата?

Научете за тези десет правила, формулирани от добре познати модели с по-големи размер – Виктория Шафран, Анастасия Сахарова и Олга Лукомская.

  1. Изберете правилно бельото

Коригиращото бельо трябва да бъде за всяка жена. Определете какво точно искате да настроите. Ако в областта на корема сте по-едра, изберете боди, което пристяга точно тази област. Ако задните ви части са едри или провиснали, изберете стягащ клин, който да носите под пола или панталон. Изберете сутиени на широки презрамки. Под роклята е най-подходящо боди, комбинирайки всички тези функции.

  1. Носете само матови чорапогащи

Тежките матови чорапогащи позволяват краката да изглеждат по-тънки, а вертикалните шарки върху тях – визуално разширяват краката. Изберете тъмни цветове: черен, кафяв, графит, тъмно син. Чорапогащите за тяло са по-добри за пролетта и лятото, но също трябва да бъдат матирани, без блясък.

  1. Изберете дебели тексатури и тъкани

С тяхна помощ можете да „нарисувате фигура“. Избягвайте тънки материи, които ще подчертаят всички недостатъци на фигурата. Вертикалните отпечатъци върху тъканта ще добавят елегантност.

  1. Променете пропорциите на тялото с цвета

Как да изглеждате по-слаби с дрехите? Фокусирайте се върху вида и форма. Ако имате тесни бедра и по-голямо горна част от тялото, носете пола или панталони с леки тонове, използвайте тъмни цветове за върха.

  1. Изберете блуза с V-образно гърло

Дреха като дамските блузи с V-образно гърло, визуално черпи фигурата и удължава шията. Но трябва да се избягват обемни блузи с рушвет и жабок.

  1. Прав панталон с ивици ще направи краката по-дълги

Важно да изберете вашия модел с оглед на фигурата. Не забравяйте, че модните къси панталони в комбинация с обувки без пета могат да „откраднат“ а няколко сантиметра от растежа ви.

  1. Определете собствена дължина за рокли и поли

Когато избирате класическа дължина до коляното, долният ръб на полата трябва да преминава през най-тясната част на краката ви в областта на коляното. Премахнете дължината миди, ако вашата височина е по-малка от 160 см.

  1. Запълнете гардероба си с неща с басти

Ширина на рокля, пола или блуза ще ви помогне да скриете корема, да създадете контраст между талията и ханша. Това са дрехи, които ще ви направят слаби!

  1. Завършете вашето изображение с аксесоари

Жените с малък ръст предпочитат да не използват масивни пръстени и дълги обеци. Много по-елегантно ще ви стои красив часовник, брошка, чисти обици. Чантите избирайте със средно големи или малки закопчалки. По отношение на форми и цветове не се ограничавайте. Такива ще изглежда грандиозно с панталони и рокли с тесни и контрастиращи цветни ленти. Те ще добави елегантност във вашия външен вид.

  1. Носете удобни обувки

Не е първият сезон и това ще ви помогне в модата за обувки без токчета, стабилна платформа или обувка с висок ток. Не забравяйте, че обувките с височина до глезена, която разрязва крака, ни правят по-малки. Ето защо, ако сте закупили ботуши до глезена, носете ги с панталони, или с тесни чорапогащи в тона на обувките. Колкото по-удобно за нас, толкова по-уверени сме и, следователно, по-привлекателни!

Scroll to Top