Фирми за извозване на мебели предлагат помощ и за изхвърляне на стари мебели към Сдружение "Костови" в София което работи с много фирми за извозване на отпадъци в града

Правилният размер климатици спрямо навиците и пространството

Според размера на стаята се определя и размера на климатик.

Стаята с конкретна площ невинаги обаче може да ви даде цялата информация в избора при закупуване на нова система за A / C. Правилно оразмеряване климатик за вашия дом е многостранен процес със съображенията за инсталиране и правилно използване като важни аспекти на уравнението за оразмеряване.

Като общо правило, по-голям климатик невинаги е по-добре, когато става въпрос за климатици. По-висока единична мощност няма да охлади дома всеки път по-ефективно.

Тук на лице са двата най-важните фактори при избора на климатик – касетъчни климатици Midea MCD – 48HRFN1 / MOE30U – 48HFN1.

За да разберете идеалния размер, опитайте по-малко математически анализ за дома с помощта на квадратен метър диаграма за избор на климатик.

Когато климатик е инсталиран на силен пек тялото отвътре ще охлади страстите бързо, но топлина и влага не са изключени по стените. Устройството ще включва и изключва многократно, за да компенсира. Независимо от рейтингите на енергийната ефективност, разходите за електроенергия ще нараснат лавинообразно, ако имате инсталирана извънгабаритна единица.

Прозоречни блокове: Ако климатикът е на ниво, а дренажната система работи правилно и устройството може да работи при максимална ефективност. Може също някои лампи, телевизори, уреди, които генерират топлина да забавят процеса на охлаждане и обратното. Топлината ще намали ефективността на устройството и ще предизвика по-дълго работния процес. Също така се уверете, че въздушните потоци действат директно към центъра на стаята, а не в ъглите.

Централна A / C: Централната климатична система е по-сложна. Използвайки стандартизирана процедура, наречена ръчно J. Размер или капацитет на системата, зависи и от състоянието на въздуховодите. Такива са запечатани в канали, които не позволяват на системата да работи ефективно.

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bulpresa/dvestrani.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments are closed.