Съвети за създаване на бюджет интериорен дизайн

Малкият бюджет не е пречка за създаването на красив, хармоничен интериор. Но може да възникнат и някои трудности. Как и от какво може да спасите? Как, след като сте прекарали минимум, да увеличите и постигнете хармония?

Предоставяме на вашето внимание няколко прости правила и тайни. Няма нужда да ги наблюдавате от и до.

Това не са догми, а просто съвети, чието преследване ще ви улесни при решаване на проблема.

  1. Комбинирайте евтино покритие с по-скъпо

Не е необходимо да покривате цялата баня – от пода до тавана – с евтини плочки. Да, това ще ви спести пари, но ще ви хареса ли такъв интериор? Може да си купите по-скъпа плочка и да покриете стените само наполовина или в горната част на банята. Може да направете по различен начин: например, три стени да бъдат облицовани с евтини плочки или боядисани, а стената зад умивалник, тоалетна чиния или баня трябва да бъде украсена със скъпи плочки или мозайки.

Не се плашете от боята. За разлика от тапети и плочки, вие определяте цветовете сами. Благодарение на интересния цвят може да постигнете невероятен резултат.

Ако наистина харесате скъпите тапети или например облицовъчните тухли – купете този материал за малка сума. Формата с акценти. Например, покрийте със скъпи тапети само една стена в спалнята – зад леглото. Останалите стени могат да бъдат покрити с бюджетни нетъкани тапети и да бъдат оцветени.

  1. Ако характеристиките и избраният стил ви позволят, оставете някои повърхности без завършване.

В нови сгради, а понякога и в стари къщи, може да намерите добро решение от бетон или тухлена зидария. Някои от тези повърхности могат да бъдат оставени в оригиналната си форма, спестявайки довършителни работи. Разбира се, все още се изисква известна обработка, но ще бъде несравнимо по-евтина.

Красив интериор може да се постигнете и с минимален бюджет

И накрая. Отхвърлянето на комплекса от шкафове, врати със завъртулки, извити тавани, гипсокартон абсурдни арки, има много неща, които могат да бъде добър спасител. Парите похарчени по-добър и хубав декор:. На настолни и стенни лампи, възглавници, вази, огледала, плакати, килими, растения, стенни часовници и други създават дискретна неутрална основа и с любов избран декор. Ако пък имате много излишни неща, от които трябва да се освободите, потърсете екипите на konkurenti. Това е тайната на успеха за интериор с ограничен бюджет.

Scroll to Top