Офис столове и бюра

Ергономичността и удобството на един офис стол са гаранция за благосъстоянието, както и за продуктивна работа на служителите на всяка организация.

При избора на офис стол е наложително да се подчертаят някои фактори.

Най-важното тук е неговият дизайн. Например, заоблените ъгли на седалката ще помогнат да се избегне затягането на кръвоносните съдове в краката, анатомичната седалка и гърба ще поддържат правилното физиологично положение на гръбначния стълб, т.е. всичко това помага да се намали натоварването на гърба. Основата в този случай трябва да бъде кръста в пети или шести прешлен на гръбнака, тъй като тази структура дава максимална стабилност. Също така е много важно основните параметри на стола, т.е. наклона на облегалката, височината. Такива е добре да могат да се коригират и да се коригират според индивидуалните предпочитания на ползващият ги.

Office1.bg представя столове за офис в голямо разнообразие. Има евтини вътрешни модели, както и най-новите високотехнологични разработки на европейските производители. Един такъв е директорски стол Largo Steel. Списъкът от столове за кабинета на мениджъра е изключително обширен, започвайки от прости и удобни, които могат да бъдат закупени на цената на мебелите за персонала, завършващи с изключителни опции, които са достойни за президент или директор на голяма корпорация.

Офис столове и бюра

Освен това в магазина https://www.office1.bg ще намерите широк избор от офис столове и столове за посетители. Много от тях са съчетани с материали за декорация и дизайн с офисите и столовете и всякакви мебели за служители.

Не забравяйте! Неправилно избраният стол за работа може да причини сериозно увреждане на тялото!

Повечето проблеми с опорно-двигателния апарат и дори затлъстяването, стреса и претоварването могат да бъдат причинени от неправилно и продължително седене. Обърнете внимание на това как седите и на какво седите!

Scroll to Top