Как да разпределите почистването в къщата

Нуждаете се от ефективен, бърз и полезен план за почистване на къщата?

Тук всичко е малко по-сложно, защото е необходимо много повече работа. За да не се загуби мотивацията за почистването на къщата, най-доброто решение би било да се стартира с план за 6 дни:

Разбор на гардероба

Премахнете всичко от шкафа, включително скритите в отделна кутия неща. Това правете всеки нов сезон. Може да го хвърлите или подарите на благотворителния фонд. Всичко, от което не се нуждаете може да дадете и на адрес: http://www.bulkom.com/ceni-izvozvane-stari-mebeli-sofia.

Как да почистим къщата правилно

В почистването на къщата е правилно и да избършете рафтовете и стените от прах, както и правилно да подредите всички сезонни неща.

Отстраняване на прах и изхвърляне на отпадъци

Спрете се във всички шкафове. Изхвърлете ненужните неща и избършете с влажна кърпа.

Измийте прозорци и повърхности

Измийте прозорците, первазите на прозорците, батериите, а също така врати, каси на врати и бравите.

Как да почистим къщата – почистване на банята

Може би най-продължителният етап на общо почистване. Трябва да почистите водопровода и тръбите, да изхвърлите всички ненужни и празни бутилки и тръби, да направите огледала и рафтове.

Как бързо да почистите апартамента – Почистване на кухнята

Не по-малка сложност се пада в кухнята. За целта трябва да почистите печката, работното пространство, да избършете престилката и масата за хранене.

Също така трябва да почистите всички кухненски уреди и да извършите одит на всички шкафове и чекмеджета. С почистването може да изхвърлите одит и на липсващите продукти и ненужните контейнери. Последният етап е размразяване и почистване на хладилника.

 

Scroll to Top