Фирми за извозване на мебели предлагат помощ и за изхвърляне на стари мебели към Сдружение "Костови" в София което работи с много фирми за извозване на отпадъци в града

Как да изберем удобни и стилни маратонки

В гардероба на всеки човек има вече износени и доста старички, но толкова удобни и любими маратонки, че е жалко, за всеки от нас да ги изхвърли. Рано или късно, все пак се решаваме на тази стъпка и ще трябва да потърсим техен алтернативен заместник. Как да бъдете доволни от избора си и да не съжалявате за похарчените пари?

Видове маратонки

Като начало трябва да решите, от какви обувки имате нужда. Има няколко вида маратонки: футболни, тенис, баскетболни обувки, маратонки за бягане, обувки за зима, маратонки за фитнес, кецове и за ходене и т.н. Съвременните технологии разделят обувките, според вида на употреба. Това се прави за максимално удобство на купувача.

От своите колеги маратонки, кецовете се отличават преди всичко по вида на подметката, а именно по наличието на подсилен протектор за по-добро сцепление.

Основните разлики

Футболните обувки (ботуши) имат шипове. Тенис обувките имат малки отвори за интензивна вентилация и добра опора за странични движения. Маратонките с височина до глезена са най-подходящи в баскетболните занимания. Моделите за бягане трябва да са с подсилена пета. Такива ще са и доста по-леки и само малко по-тежки за ходене с по-твърда подметка. Обувките за фитнес ще имат мека шарка на протектора и по-тънка подметка.

Как да изберем марка

Производителите на спортни обувки винаги работят за потребителя и създават нови артикули всеки сезон. Някои модели не намират своите клиенти, а други стават легенди. Сред марките от световен мащаб, можете лесно да откриете своя чифт.

Така добре позната марка като

  • nike
  • adidas
  • puma,

произвежда обувки повече от 100 години, а техните продукти се превърнаха в абсолютен хит на пазар.

Почти всяка марка може да се открие в спортните магазини или в интернет. Не се страхувайте да купувате модели маратонки от известни и не дотам световни компании. Следете за „ревюта на спортни стоки“ и уместността им да не продават обувки, модели, които не отговарят на модерния стил.

Съчетания

Предпоставка за съчетаване на маратонки с останалото облекло е гаранцията за вашето удобство. Маратонките не трябва да притискат стъпалото, глезена, пръстите или петите.

Обърнете внимание на зоната в областта на сухожилието. Тя, не трябва да създава дискомфорт при движение.

Купувайте обувки само с вашия размер. Не забравяйте, че тези, които не са с правилния размер, ще навредят на цялото ви тяло, не само на краката.

Повече за всички онлайн  маратонки на пазара, следтете на MARATONKI.INFO.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bulpresa/dvestrani.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments are closed.