Фирми за извозване на мебели предлагат помощ и за изхвърляне на стари мебели към Сдружение "Костови" в София което работи с много фирми за извозване на отпадъци в града

Изхвърляне на стари мебели и как да обзаведете спалнята

Днес ще поговорим за това, как да организирате изхвърляне на стари мебели и как да обзаведете спалнята.

Цялата вътрешност на спалнята трябва да създава усещане за топлина, красота, комфорт и безопасност. На това място трябва да царят само приятни и ненатрапчиви миризми и звуци. И така в тази статия ще разгледаме как може да обзаведете с мебели спалнята на частна къща. Ето как:

В спалнята най-често присъстващите мебели са легло, гардероб, маса или шкаф до леглото, столове, фотьойли и тахти. Ако стаята е просторна, а това не е необичайно в частните домове, тогава комплектът мебели може да е допълнен с масичка за кафе, пергола, може да има зона за детски кът и пр.. Ако често работите у дома, работното бюро в спалнята с отделна лампа е от съществено значение. Това също трябва да се вземе предвид. Преди да планирате новото обзавеждане, обаче помислете и за изхвърляне на стари мебели.

Разбира се и за тази стъпка, няма да са ви нужни много усилия. Достатъчно е да се обадите във фирма и от там ще направят всичко необходимо, при това за кратко време и на ниски цени.

Леглото определя стила на интериора на спалнята

Най-добро място за леглото е успоредно на външната стена с прозорец. Нека тази мебел да се намира на разстояние поне метър. Главата на леглото трябва да е насочена към топлата вътрешна стена на къщата. Е, ако тази стена граничи с друга стая, а не с улицата. Ако отоплението на къщата не е водно, но има печка, тогава спалнята трябва да се намира или директно в стаята с печката, или да граничи с нея. До прозореца обикновено се поставя нощно шкафче или шкаф. Често за съхранение се използва вграден гардероб. Тази мебел ще изглежда добре близо до вратата.

Интериорни елементи

Нека бъде просторна и в хармония с размерите на всички интериорни елементи. В малка спалня килерът с огледални врати ще е отличен вариант. Отразяващата повърхност ще удвои пространството, а ролетните врати не изискват много място при отваряне.

Интериор на спалня

Интериорът на спалнята е създаден от голямо разнообразие детайли, които задължително трябва да бъдат комбинирани помежду си в една картина. В класическия декор стените са украсени с циментова замазка, докато главата на леглото и другите мебелни елементи трябва да са изработени от скъпо дърво, украсени с позлата и т.н. На завесите се използват различни тонове, драперията на покривките създава усещане за минали векове.

Стил Арт Нуво

Стилът Арт Нуво е топли, нежни тонове на стени, тавани с вградени лампи, с разлики във височината и завои. Много е добре да изберете спокойни, релаксиращи тонове за спалнята. Бледо жълто или зелено е идеално. Мебелите от ратан и бамбук изглеждат много красиво и модерно в такава стая за почивка. В интериора са предпочитани естествени материи и бродерии.

В частна къща просто трябва да се погрижите за топло поле. Висококачествените подове от дърво, паркет, корк понякога също са покрити с килим .

Отделете достатъчно време и пари, за да декорирате спалнята си в своята селска къща. Стаята си заслужава усилието. Добрата почивка гарантира отлично ежедневно благополучие и работно настроение.

Източник: kostovi.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bulpresa/dvestrani.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments are closed.