Изпразване на жилище и какво още трябва да направите

Изпразване на жилище и какво още трябва да направите, преди да се нанесете в апартамент

Сега, след като сте подписали договора за наем или покупко-продажба на жилище и искате да се преместите, следващата стъпка е подготовката.

Може да се случи така, че в новия ви имот да е имало предишни собственици, които да са оставили купища боклуци и стари вещи след себе си. В редовете по-долу ви представяме, какво трябва да имате предвид, когато подготвяте старателно преместването си в новия апартамент.

Изпразване на жилище и купете нови мебели

Ако вашият нов дом е по-голям и имате нужда от няколко допълнителни мебели или ако просто старият ви е омръзнал и искате новият апартамент да е съвсем по-свеж, препоръчваме ви да организирате изпразване на жилище, след което да си купите нещо в стила, който искате да бъде вашият нов дом. Или, още по-добре, пазарувайте и организирайте всичко онлайн. Това е най-простият, най-бързият и дори най-евтиният начин за пазаруване на мебели днес. Може да започнете от този адрес: https://www.tovarniprevozi.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82.

Опаковайте нещата си!

Ключът към гладкото преместване е да започнете да опаковате багажа възможно най-рано. Трябва да започнете с предметите, от които не се нуждаете всеки ден, като декорации, сантиментални предмети, книги, картини и др. Може също така да опаковате дрехите и съдовете, от които не се нуждаете. Всичко това планирайте, преди да се преместите.

След това организирайте нещата, които използвате всеки ден, така че да може да ги опаковате бързо в деня на преместването. Уверете се, че сте разглобили всички мебели преди деня на заминаване, за да имате лекота за в последния ден.

След като опаковате кутиите и кашоните, поставете етикети от двете страни на всяка кутия, за да можете лесно да идентифицирате, какво има в тях, когато разопаковате нещата в новия си дом.

Потърсете помощ от хамалски специалисти!

Днес има различни фирми, които се занимават специално с преместване на вещи на тези, които сменят местожителството си, продават или се нанасят в друго жилище. Една такава са TovarniPrevozi.bg. Техните служители могат да ви помогнат безопасно да транспортирате всички тежки, чупливи и ценни вещи, които притежавате, без да се нуждаете от помощта на членове на семейството или приятели. Не се колебайте да се свържете с тях по всяко време, чрез предоставените контакти за връзка.

Scroll to Top