Пролетно почистване на гаража

Обмисляте пролетно почистване на гаража? Разбира се, следните идеи са валидни във всяка стая, където държите инструментите си. По-добрата им организация и самото почистване на гараж ще ви помогне веднага да намерите това, от което се нуждаете.

Така, по този начин ще избегнете загубата на ценно време, когато се заемете с работата, но и ще ги държите под ръка и защитени от влага. Въпреки, че е възможно вече да имате стриктна организация в собствения си гараж (истината е, че всеки истински занаятчия цени чистотата сред предметите, които представляват обекта на неговата работа и страст).

Тези идеи все още могат да бъдат нови, дори за най-организираните, защото идват и с плюс естетика (върхът, нали?).

Какво още по самото пролетно почистване на гаража

Дървен или железен панел с перфорации е идеалната опора за инструменти. Купете, колкото се може по-голям и го монтирайте по възможност дори на цялата стена. Прикрепените към него куки ще ви позволят да освободите място за абсолютно всеки инструмент.

Ако инструментите нямат дупка в дръжката, може да ги направите закачалка. Ако желаете обаче, може да купите серия от системи за затягане и закрепване, които ще ви позволят да окачите и позиционирате всяка опашка на отвертка.

За по-малко тежка опора, която не натоварва стената, може да използвате самоносеща система, на която лесно да се монтират куки.

Други идеи дава окачването на големи и тежки предмети близо до тавана. С тях ще може да спуснете с помощта на система от макари, когато имате нужда от тях (например стълба).

Пролетно почистване, в гаража или на работното място е необходимо, без значение дали гаражът в момента ви изглежда в ред или вратата едва се отваря.

Източник: EVRO.CENTER

Scroll to Top